KORONA VİRÜS ÖNLEM PANOSU 50X70 CM

ÇITALI,ÇERÇEVE,RONDO ÇERÇEVE KORANAVİRÜS PANOSU 50X70 CM FİYATLARI

Ü.KODU -266 50X70 CM KORONAVİRÜS PANOSU (ÇITALI)-20,00 TL

Ü.KODU -267 50X70 CM KORONAVİRÜS (KAHVERENGİ ÇER.)-70,00 TL 

Ü.KODU -268 50X70 CM KORONAVİRÜS (RONDO-TAKMATİK ÇERÇEVE)-95,00 TL

DETAYLI BİLGİ VE SİPARİŞ İÇİN:

GSM & WhatsApp: 0 533 690 12 48

TELEFON: 0 212 526 80 28

Daha Fazla Detay

Yeni Ürün

20,00 TL

 
Ürün Detayı

Yeni Tip Koronavirüs Önlem Panomuz 50X70 CM

Sağlık Bakanlığınca Yayınlanan Covid 19 Uyarı Önlem Panosu Virüse Karşı Nasıl Korunacağımızı Anlatan Resimli Açıklamalı  14 Kural İçeren Panomuz 50x70 cm dir.Okullarda,Özel Eğitim Kurumlarında,Bankalarda,Marketlerde,Hastanelerde,İşyerlerinde vb. Kurumlarda Asılması Gereken Tablodur.

Kahverengi çerçeveli posterimizin arkasında  4 mm mdf vardır.Ve bu sayede daha dayanıklı ve daha uzun ömürlüdür.

DETAYLI BİLGİ VE SİPARİŞ İÇİN:

GSM & WhatsApp: 0 533 690 12 48

TELEFON: 0 212 526 80 28

 

 
SİPARİŞ & TESLİMAT

SİPARİŞİNİZİ TELEFON YA DA E-MAİL YOLU İLE VEREBİLİRSİNİZ.

TELEFON0 212 526 80 28

GSM0 533 690 12 48

E-POSTA: info@okulgerecim.com

TESLİMAT: Siparişleriniz en geç 2 ve ya 3 iş günü içerisinde adresinize teslim edilir.

Daha milli ve daha iyi bir eğitim için okulgerecim ekibi sizin sorularınıza 24 saat açıktır. WhatsApp (0 533 690 12 48) hattımıza 7/24 mesaj atabilir ve sipariş verebilirsiniz ayrıca soru,görüş ve önerilerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

"Ürün hakkında birşey mi merak ediyorsunuz aramaktan çekinmeyin"

 
KARGO & ÖDEME

SİPARİŞ SÜRECİ,ÖDEME ve KARGO HAKKINDA    

Müşterilerimizin en uygun kargo ücretini ödemesi için anlaşmalı olduğumuz kargo firmalarından en uygun fiyata sevkini yapıyoruz. Kargo ücretini ister kapıya gelen kargo elemanına elden teslim edebilirsiniz ya da bize ödemesini yapabilir ve bizim tarafımızdan kargonun ödenmesini sağlayabilirsiniz. Kargo ücretleri sabit olmamakla birlikte istediğiniz ürün veya ürünlerin özelliklerine göre değişmektedir.

Nasıl Sipariş Verebilirim?


İstemiş olduğunuz ürünlerimizin ürün kodu ile birlikte gsm/whatsapp 05336901248 nolu hattımıza veya istemiş olduğunuz ürünün ekran görüntüsü alarak bize bildirmeniz sonucunda sipariş sürecimiz başlamaktadır.

Not: Bunu istememizdeki amacımız yanlışlığı tamamen ortadan kaldırmaktır.Çünkü bir ürünümüzün bir den fazla çeşitliliği olabiliyor(Çıtalı-Mdf Çerçeve - Alüminyum Çerçeve Vb.) Whatsapp tan isteme sebebimiz bütün yazışmalarımız kalıcılık esasına dayanmakta olup bir daha ki siparişlerinizde ön bilgilerinize gerek kalmadan sipariş sürecinizi daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebiliriz.

Ödemeyi Nasıl Yapabilirim?


Hesap numaramıza havale ile çalışıyoruz size hesap numaramızı yollayıp havale işlemi gerçekleştikten sonra siparişiniz işleme alınıp vereceğiniz adrese (Türkiye'nin her yerine) aynı iş gününde veya ertesi iş gününde YURTİÇİ KARGO ile sevki yapılır.
saat 16.00 dan sonra yapılan havale/eft lerinizde siparişinizin sevki ertesi iş gününe kalır. İstemiş olduğunuz ürünlere göre sevk günümüz değişmektedir.

Nasıl Kargo Takibi Yapabilirim?

Bizden bir ürün satın aldığınızda; kargonuz yola çıktıktan sonra size; gönderi takip kodu,teslim edilecek şube adresi ve telefon numaralarını içinde barındıran bir görsel atarız. Bu sayede istediğiniz zaman ve istediğiniz cihaz ile kargonuzun son durumu hakkında bilgi alabilirsiniz. 

SİPARİŞ SONRASI ÖRNEK BİR BİLGİLENDİRME SÜRECİ AŞAĞIDA GÖSTERİLMİŞTİR

Aynı Kategorideki Diğer Ürünler